Винилна мрежа меш цена

Ние от Transparanti.com предлагаме качествен печат на винилна мрежа, позната още като меш. В процеса на работа използваме мастила с устойчивост на водно-спиртни разтворители, УВ лъчи и неблагоприятни атмосферни влияния. Мрежата е с голяма здравина и издръжливост на вятър и слънце. Въздушната струя и светлината преминават през отворите на перфорираното винилно платно.

Ако ще ограждате строителни обекти, сгради с големи площи, калкани, спортни игрища или имате необходимост от реклама с големи размери, през която да преминава въздух и светлина, винилната мрежа е правилният избор.

Нашият дизайнерски екип ще изработи за Вас примерни проекти преди да стартираме печат.

винилна мрежа Пловдив цена

винилна мрежа (меш)

→ Примерен проект преди изработка
→ Пълноцветен печат на винилна мрежа
→ С включени капси или 2 джоба за закачане
Изчислете стойността на поръчката в секция ЦЕНА
* Цената е с включено ДДС!
→ Минимален размер за печат: 1 m2
За поръчка на винилна мрежа (меш) изпратете запитване на info@transparanti.com

Винилна мрежа (меш)

Винилната мрежа е известна още като меш и представлява перфориран винил. Въпреки, че материалът не е плътен, печатът е качествен. Отворите, които остават във винила, намаляват теглото му, но той остава с голяма здравина. Основната функция е през тях да преминава въздушната струя и светлина. Мешът е подходящ избор, когато се изработва транспарант с голям размер, който ще бъде изложен на силен вятър. Най-често се използва за опаковане сгради по време на ремонтни дейности, като се поставя върху скеле или фасадата. Винилната мрежа е подходяща и за играждане на футболни терени, тенис игрища и спортни площадки.

Предимства на винилната мрежа

Винилната мрежа има някои основни предимства пред неперфорираните транспаранти от винил:

Ниско тегло и леснопреносимост

По-ниското тегло на перфориран винил позволява по-лесното му преместване на различни обекти.

Достъп до светлина и въздух

Меш се използва, когато трябва да се опакова голяма сграда, строителен обект или спортно игрище, за да може да има достъп до светлина и въздушните струи да преминават по-лесно, което предпазва от скъсване при бурен вятър.

Галерия

Поръчайте печат на меш винилна мрежа

Поръчайте печат на меш винилна мрежа на имейл info@transparanti.com. Необходимо е да изпратите готов проект или подробно описание как трябва да изглежда банерът, телефон за връзка и да конкретизирате точни размери.

Top