Пвц фолио цена

Ние от Transparanti.com предлагаме широкоформатен печат на пвц фолио с конкурентна цена и кратки срокове за изработка. Използва се при брандиране на витрини, прозорци на офиси, магазини, заведения, както и за декорация на детски парти център и други търговски обекти.

Предлагаме два вида фолио, като Ви препоръчваме използването на пвц фолио с прозрачен ламинат /мат или гланц/, което е с по-голяма устойчивост на УВ лъчи и външни влияние. Това ще гарантира отлично цветопредаване и по-дълъг срок на употреба.

брандиране пвц фолио

Самозалепващо пвц фолио без ламинат /матирано или гланц/

→ Примерен проект преди изработка
→ Пълноцветен печат
Изчислете стойността на поръчката в секция ЦЕНА
* Цената е с включено ДДС!
→ Минимален размер за печат: 1 m2
За поръчка на пвц фолио изпратете запитване на info@transparanti.com

pvc фолио с ламинат

Пвц фолио с прозрачен ламинат /матирано или гланц/

→ Примерен проект преди изработка
→ Пълноцветен печат
Изчислете стойността на поръчката в секция ЦЕНА
* Цената е с включено ДДС!
→ Минимален размер за печат: 1 m2
За поръчка на пвц фолио с ламинат изпратете запитване на info@transparanti.com

Какво е pvc фолио

PVC фолио /матирано или гланц/ се използва за вътрешна и външна реклама на търговски площи като магазини, офиси, за облепване на витрини, прозорци и изработка на рекламни табели.

Материалът е издрлъжлив на неблагоприятни метеорологични условия като силни ув лъчи, влага и вода, като за целта се слага прозрачен ламинат.

Стремежът ни е да използваме единствено качествени материали и мастила, но тъй като изображението е от ключово значение за печата, ние от transparanti.com препоръчваме да ни изпращате снимки с висока резолюция.

Предимства на пвц фолио пред перфо фолио

Ограничена видимост отвътре навън

Когато искате да брандирате прозорец, така че минувачите да нямат видимост навътре в търговския обект, самозалепващото пвц фолио е подходящо решение, както през деня, така и през вечерта, когато е пуснато осветлението. PVC фолиото гарантира 100% непропускливост на светлина.

Качествено цветопредаване

Тъй като фолиото е плътно, а не перфорирано, цветопредаването е изключително качество.

Галерия

Поръчайте печат на пвц фолио в Пловдив

Поръчайте печат на пвц фолио на имейл info@transparanti.com. Необходимо е да изпратите готов проект или подробно описание как трябва да изглежда дизайнът, телефон за връзка и да конкретизирате точни размери.

Top