Пвц стикери с подов ламинат

Качествените пвц стикери с подов ламинат са устойчиви на пешеходен, машинен трафик и големи натоварвания, като надписът не избледнява и не се трие в дългосрочен период.

Повърхността им е с фина релефна структура, което намалява подхлъзването при мокър под. Бихте могли да използвате пвц стикери за декорация на под и стена във Вашия офис или търговски обект, както и за обозначаване на стълби и препятствия

Предимства на пвц стикери за под и стена, усилени с подов ламинат

Успешна реклама с пвц стикери за под и стена

Пвц стикери за под и стена не остават незабелязани, защото са рядко срещани, а в същото време са залепени непосредствено пред Вас, което инстинктивно насочва погледа Ви към рекламата.

Устойчиви на изтриване

Пвц стикери, които са усилени с подов ламинат, са устойчиви на изтриване в дългосрочен период от време, като запазват яркостта на цветопредаването.

Възможност за изрязване в нестандартни форми

Технологията за производство на пвц стикери за под и стена могат да бъдат изрязани в нестандартна форма, по контур, което да предаде допълнителен ефект на Вашата реклама. Сред най-срещаните форми са кръгли знаци, стрелки или стъпки.

Галерия

Поръчайте печат на подови стикери с подов ламинат в Пловдив

За поръчки и цена на подови стикери с подов ламинат се свържете с нас на имейл info@transparanti.com. Необходимо е да изпратите готов проект или подробно описание как трябва да изглежда дизайнът, телефон за връзка и да конкретизирате точни размери.

Top