Перфо фолио цена

Екипът на Transparanti.com има опит в изработката и печата на перфо фолио за прозорци и витрини. Нашата практика показва, че този тип фолио е предпочитан от клиентите, когато трябва да се брандира магазин, офис или друг търговски обект, в който е желателно да има достъп на светлина до помещението. Познато е още като фолио с еднопосочна видимост, което означава, че отвътре навън има 100% видимост, а отвън е отпечатано рекламно изображение с високо качество.

След уточняване на общата цена за брандиране с перфо фолио, нашият дизайнерски екип има ангажимент да изготви няколко примерни проекта преди да пристъпим към печат.

перфо фолио цена

перфо фолио (перфорирано фолио за прозорци)

→ Примерен проект преди изработка
→ Пълноцветен печат
Изчислете стойността на поръчката в секция ЦЕНА
* Цената е с включено ДДС!
→ Минимален размер за печат: 1 m2
За поръчка на перфо фолио изпратете запитване на info@transparanti.com

Какво е перфорирано фолио (перфо)

Перфо фолиото е предназначено за частично или цялостно рекламно брандиране на прозорци, витрини, врати, автомобили, като е изработено от черен гръб, бяла печатаема основа и прозрачно лепило. Има над 50% перфорирана площ, което позволява достъп на светлина в помещението. От вътрешната страна е със 100% видимост навън, с много малко затъмнение, сравнено с небрандиран прозорец, а отвън се вижда Вашият рекламен слоган, принтиран с високо качество.

Този вид перфорирано фолио е с дълготрайна устойчивост на неблагоприятни климатични условия като УВ лъчи, вятър, дъжд, което го прави подходящ за вътрешна и външна употреба.

Предимства на перфо фолио пред pvc фолио

Решенията за брандиране на стъклени витрини, прозорци на магазини или автомобили са две: перфо фолио и плътно pvc фолио. Ето кои са и основните предимства на перфорираното фолио:

100% видимост отвътре навън

Основното предимство на перфо фолиото е видимостта отвътре навън. Това запазва уюта в помещението, но в същото време и комфорта, че случайните минувачи виждат висококачествена реклама, а не случващото се вътре в обекта.

Достъп на светлина

Благодарение на над 50% площ с перфорация, достъпът на светлина до офиса или магазина не е ограничен, което е голямо предимство във всеки един търговски обект.

Качествена реклама отвън

Въпреки че наситеността на печата е малко по-ниска, сравнено с плътното pvc фолио, перфо фолиото гарантира качествен печат на Вашия рекламен слоган. Благодарение на черния гръб, прозорци и витрини, брандирани с перфо фолио, ще са качествена реклама пред всеки минувач.

Галерия

Поръчайте печат на перфо фолио в Пловдив

Поръчайте печат на перфо фолио на имейл info@transparanti.com. Необходимо е да изпратите готов проект или подробно описание как трябва да изглежда дизайнът, телефон за връзка и да конкретизирате точни размери.

Top