Цена рекламни стикери

Ние от Transparanti.com предлагаме качествен печат на рекламни стикери по индивидуален дизайн и размер на клиента.
Ангажираме се с изготвяне на идеен проект, предпечатно оформление, отпечатване и изрязване на Вашия самозалепващ pvc стикер, като бихте могли да избирате между матово или гланцово покритие. За по-голяма устойчивост на цветовете може да се постави и прозрачен ламинат, който предпазва рекламния стикера от изсветляване, надраскване и изтриване на надписа.

Цена на рекламни стикери определяме след получено запитване на info@transparanti.com, в което са уточнени размери и всички необходими детайли по дизайна.

Приложение и предимства на рекламни пвц стикери

Рекламни пвц стикери намират своето приложение в широк спектър от дейности: при маркиране на продукти, представяне на фирмен бранд, услуги и стоки, провеждане на търговска промоция, както и като декорация върху кола, витрини, стелажи, рафтове.
Често може да забележите указателни стикери върху различни транспортни средства, строителна и селскостопанска техника, както и върху различни табели на спирки, търговски обекти, пътни знаци и гаражни врати.
Работим с високочувствителни широкоформатни принтери, които използва цветовия модел CMYK за точно цветопредаване. Ще отпечатаме Вашия рекламен пвц стикер върху качествено самозалепващо фолио, което се изрязва по предварително зададена форма и контур.
За разлика от хартиените етикети рекламните pvc стикери са устойчиви на неблагоприятни външни условия като UV Лъчи, ниски и високи температури, мокрене с вода и почистващи препрати, и имат дълъг експлоатационен срок.

Галерия

Поръчайте пълноцветен печат на рекламни стикери

Поръчайте пълноцветен печат на рекламни стикери на имейл info@transparanti.com, като изпратите проект или подробно описание как трябва да изглежда дизайнът, телефон за връзка и да конкретизирате точни размери.

Top